Vackert

Det här är Tove Friendhill och jag på ett litet berg

Djur

     
Detta är Pingy

Djur

   Detta är mitt djur Black

Kul

Jag har också lekt med Tove Friendhill. Vi lekte i FireGrove. Att Mrs Packard var Mamma och att Mr Franklin var Pappa. Vi red rund sen såg vi att det var dags att rida till Moorland. Tove kunde inte göra loppet det hade fastat allt för utom hon Men jag kunde köra loppet men på 3 förlorade jag snacka om FAIL. Hoppas det har gått bättre för er som kört! Hejdå önskar mig och Rosie

Stall

Hej igen!! Jag ska göra lite stall sysslor nu sen ska jag göra druid uppdrag, men sen får vi se vad jag ska göra. Jag har också hjälp Stina Fastbell idag hon var JÄTTE snäll. Jag har dessutom också köpt 2 pack till hö ( hade hö redan innan ) Påminner er IGEN att jag har en klubb som heter Eart Horses Girls. Snälla bli med i min klubb.

Stall

Hej! Idag har jag bytt hemstall ( Flyttat ) till FireGrove. Rosie har blivit en häst från i onsdags( Eftersom hon har vart en ren ) Jag vill dessutom ha medlemmar till min klubb Eart Horses Girl. Hoppas ni ni vill vara med i min klubb. Min klubb har inte så många medlemmar än jag vill gärna att mina klubbmedlemmar ska vara aktiva spelare. Hejdå ha en fortsatt trevlig dag önskar mig Molly Friendhill och Rosie.

RSS 2.0